Är du en tvål&vatten-människa? Får du inte in rengöring av ditt ansikte på rutin?

Är du en tvål&vatten-människa?
 
Handtvål är inte avsett för huden vi har i ansiktet, utan för att rengöra våra händer från bakterier och smuts. Tvål är inte bra för ansiktet, den har alldeles för högt ph-värde och är alldeles för stark för ansiktet så det är inte bra att använda den där. När man använder tvål i ansiktet blir huden helt i obalans och väldigt uttorkad och man kan också få ptoblem med finnar.
 
Det man ska göra för att skona sin hy är att skaffa en rengöring anpassad för ansiktet och din hudtyp (vet du inte vad du har för hudtyp kan jag hjälpa dig). Man behöver inte köpa den dyraste man kan hitta det viktigaste i början är att den är anpassad efter din hudtyp och att du får in det på rutin varje morgon och kväll.
 
Får du inte in rengöring av ditt ansikte på rutin?
 
Står tvålen närmast när du ska tvätta dig så att det alltid blir den som får hamna i ansiktet ändå? Då har jag ett jättebra tips!
Köp en rengöring som har en pump, (som på en handtvål) och ställ den bredvid tvålen på handfatet. (Har du en rengöring som inte är för gammal kan du sätta en pump på flaskan med rengöring till att börja med) Man kan tycka att det inte gör så stor skillnad men det kan göra jättemycket för att komma igång att bara göra det och få det på rutin, då går det av bara farten sen!
 
Oriflame har jättebra rengöringar med pump man kan köpa, och här är en av dem! Fram till tisdag kan man köpa en sån här för endast 79 kr! (ord. 130) Det finns olika för olika hudtyper, jag hjälper gärna till att välja ut en!
 
 
Här kommer några andra alternativ!
 
 
Lycka till! Och säg till om ni vill ha hjälp, tips eller råd om vilken som passar er bäst!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0