Hur man handlar från Oriflames katalog

Handla hos Oriflame

Börja direkt med att spana in våra produkter. När du hittar något som du gillar så är det bara att klicka ner det i shoppingbagen. När du är klar går du till kassan, registrerar dina uppgifter och genomför köpet.
Du kan välja mellan att registrera dig som konsulent eller kund:

Bli konsulent/förmånskundOm du blir konsulent har du alltid 20%* rabatt. Du kan välja att handla till dig själv och din familj eller sälja till andra för att tjäna extra pengar. Du kan även välja att arbeta deltid eller heltid med Oriflame för att tjäna mer pengar. Det är helt upp till dig! Du väljer själv hur ofta du vill handla och hur mycket du vill handla för.

Bli kundDu kan testa våra produkter och beställa direkt via vår webbplats. Du kan beställa fem gånger, därefter väljer du själv om du vill bli konsulent eller om du hellre vill fortsätta att handla som kund av en annan konsulent.

Du kan också välja att handla via någon av Oriflames konsulenter, t.ex. mig, då får du råd och tips på vad som passar just dig.

*20% rabatt på kosmetik och hälsoprodukter. 10% rabatt på smycken och accessoarer.

Oriflame erbjuder full bytes- och återköpsgaranti om produkterna inte lever upp till dina förväntningar. Oriflame har specialiserat sig på högkvalitativa skönhetsprodukter med inspiration från naturen och Oriflame vill att du ska känna dig säker och nöjd med produkterna.
 
Läs mer på:

Byten & returer

Hur man beställer som konsulent/förmånskund
 
  • Börja med att logga in på Oriflames hemsida med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått när du registrerat dig (man får det i ett mail, därför är det bra att ange din mailadress)
 
  • Sedan längst ner på sidan är ett grått fält där det står Snabb-beställning.
    Där skriver man artikelnr och antal på de produkter man vill beställa.
  • Tryck sedan på "lägg i shoppingbagen", där väljer du beställningssätt: beställning och leveranssätt: direktleverans, direkt till dörren eller utlämningsställe.
  • Sedan trycker du på "Gå till kassan". Där kontrollerar du beställningen och trycker sedan på "Faktura" för att skicka din beställning.
 
Lycka till!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0