Skönt med fredag och en liten tripp till Kalmar :)

Är i Kalmar en sväng idag med familjen och farmor och farfar, började med att möta Fia vid tåget och gå till Kinarestaurangen och äta lite. Sen har Fia och jag shoppat lite på baronen och nu försöker vi hitta de andra på Ikea :) några nya tröjor ett skärp och underkläder fick det bli nu när studiebidraget har kommit :) trevligt! :)

Nöjda tjejer

Nu är Jonna och jag påväg hem efter en trevlig mingelkväll i Karlshamn men massa oriflamebrudar :) det har varit en spännande kväll med nyckelbekymmer och annat konstigt men vi har haft kul och är nöjda och glada :) jag är extra glad ikväll för att jag har fått sminka folk typ hela kvällen :D dröm sött alla! :)

Godmorgon! :)

Vaknade inte av alarmen idag igen, haha trodde jag hade blivit bättre på det där ;) tur jag vaknar när det ringer iaf ;) Aja nu sitter jag på bussen iaf, skönt :) många klagar över att behöva åka buss på morgonen men jag tycker faktiskt det är ganska skönt:) iaf när det inte är så mycket folk så att det är lugnt :) snart inne vid skolan för projektarbete och bildlektion :)
Då var katalog 16 över och avklarad, tycker det har varit en bra katalog :) idag kommer katalog 17 som är den sista för året, spännande! :) vi får göra den lika trevlig som 16 :) ska ha lite event så är no sugna kan ni ju säga till! Det kommer bli superkul! Se alla nya erbjudanden på www.oriflame.se, även i denna kan man hinna köpa julklappar om man inte är klar med det!
Ha en jättebra dag!

Sista chansen!

Ikväll och imorgon fram till 18.00 har vi på oss att bestämma oss för vad vi vill ha från Oriflames superfina glittriga julkatalog med 570 julklappstips och fina förmånliga julpaket i!
 
Antingen kan man beställa via mig eller själv via kategorin: Bli konsulent/förmånskund. Då får man produkterna på posten sen och får 20 % rabatt och kan även ta del av våra välkomsterbjudanden där du sammanlagt kan spara 2999 kr just nu!:) Passa på att fråga om ni vill veta mer om det :) (Man måste kryssa i konsulent om man vill ha rabatten)

Tack för igår!

Jag hade en jättetrevlig kväll igår hos min pojkväns mamma Lena där vi hade en skönhetskväll med trevliga gäster, vi började kvällen med en välkomstdrink i form av en wellness natural balance shake med jordgubbssmak, sedan fick alla kika runt och testa Oriflames fina produkter jag hade med mig. Jag sprang fram och tillbaka som en dåre och hjälpte till med allt jag kunde och hade jättekul! :) Det verkade som att ni var lika nöjda med kvällen som vi var! :) Tack för kvällen! :)


Älskar Demi Moores smycken på bilden! :) Testade dem igår och dem är underbara, man bara strålar! Dem kan bli både mina och dina! Jag vill ha dem i alla fall :D

Halsband: 149 kr
Armband: 99 kr
Örhängen: 29 kr

Perfekt att ge bort i present!

Underbara julklappstips!
Grace har jag här och den doftar ju helt fantastiskt, så ska man ha julklapp till en tjej/kvinna är den perfekt! :) det finns två olika till både män och kvinnor :)
och priset är ju bäst av allt, en för 169 kr och TVÅ för 189 kr! Då prickar man ju in två julklappar på en gång för 189 kr! :) Vem som helst skulle ju bli glad över att få någon av de här goa dofterna, men man får skynda sig för det är Limited Edition, och priserna gäller fram till 18.00 på tisdag! :)  
 
 
 

Är du en tvål&vatten-människa? Får du inte in rengöring av ditt ansikte på rutin?

Är du en tvål&vatten-människa?
 
Handtvål är inte avsett för huden vi har i ansiktet, utan för att rengöra våra händer från bakterier och smuts. Tvål är inte bra för ansiktet, den har alldeles för högt ph-värde och är alldeles för stark för ansiktet så det är inte bra att använda den där. När man använder tvål i ansiktet blir huden helt i obalans och väldigt uttorkad och man kan också få ptoblem med finnar.
 
Det man ska göra för att skona sin hy är att skaffa en rengöring anpassad för ansiktet och din hudtyp (vet du inte vad du har för hudtyp kan jag hjälpa dig). Man behöver inte köpa den dyraste man kan hitta det viktigaste i början är att den är anpassad efter din hudtyp och att du får in det på rutin varje morgon och kväll.
 
Får du inte in rengöring av ditt ansikte på rutin?
 
Står tvålen närmast när du ska tvätta dig så att det alltid blir den som får hamna i ansiktet ändå? Då har jag ett jättebra tips!
Köp en rengöring som har en pump, (som på en handtvål) och ställ den bredvid tvålen på handfatet. (Har du en rengöring som inte är för gammal kan du sätta en pump på flaskan med rengöring till att börja med) Man kan tycka att det inte gör så stor skillnad men det kan göra jättemycket för att komma igång att bara göra det och få det på rutin, då går det av bara farten sen!
 
Oriflame har jättebra rengöringar med pump man kan köpa, och här är en av dem! Fram till tisdag kan man köpa en sån här för endast 79 kr! (ord. 130) Det finns olika för olika hudtyper, jag hjälper gärna till att välja ut en!
 
 
Här kommer några andra alternativ!
 
 
Lycka till! Och säg till om ni vill ha hjälp, tips eller råd om vilken som passar er bäst!

Julklappstips- Till Honom

Vill du ge bort ett fint paket till din pappa, far- eller morfar, pojkvän, man, bror eller vän till jul så kommer här ett väldigt väldoftande tips! :)
 
I denna härliga trio ingår alltså:
 
17329 Giordani Man Anti-perspirant 24H Deodorant, 50 ml
17330 Giordani Man Aftershave Balm, 50 ml
17328 Giordani Man Eau de Toilette, 75 ml
+ en fin presentask att ge bort det i!
 
Allt detta för endast 249 kr! :D

Julklappstips- Till Henne

Ge bort ett set till någon som skulle gilla dessa snygga naglar!
 
 
Hur man fixar dessa snygga Newspaper Nails! 
 
Först börjar du med att rengöra naglarna och måla på ett lager av Oriflame Beauty Crystal Base & Top Coat och låt det torka.

Sedan målar du på ett eller två lager av Neo Chic Nail Polish Mint Pear och låter det torka.
 
Riv små bitar av tidningspapper.
 
Doppa nageln i Nature Secrets Hand Gel  och lägg tidningspappret mot din nagel. Tryck lite lätt och håll kvar i några sekunder.
 
Sedan drar du försiktigt av tidningspappret och upprepa på alla dina naglar.
 
Avsluta med ett lager av Oriflame Beauty Crystal Base & Top Coat. 
 
 
Använda produkter:
 
18927 Oriflame Beauty Crystal Base & Top Coat 
25067 Neo Chic Nail Polish Mint Pear 
23644 Nature Secrets Hand Gel with Anti-bacterial Extracts Tea Tree & Mandarin

Julkänslor & julklappstips

Idag när jag kom hem och öppnade dörren möttes jag av doften av tända ljus, Ida hade städat hela huset och tänt ljus i hela köket. Det luktar ju så gott med doftljus också! Då får man nästan lite julkänslor när man sitter och pluggar till provet imorgon mellan de röda ljusen på köksbordet, mysigt! :) Är lite trött på att plugga nu, att allt ska tryckas ihop på samma veckor är ju himla dumt... Menmen man får hoppas de är över snart så man kan göra nååågot annat ;)

Tänkte hjälpa er lite med julklappsstressen genom lite tips! Det är så skönt att ta en kaffe och pricka för vad varje person ska ha utan att springa runt på stan den 23e och ha panik över att man inte hittat till alla (som jag alltid gjort...)

Nu har nämligen mångas favorit Tender Care kommit i ny doft-Almond! För att få veta mer om vad Tender Care är kan man läsa om den i kategorin favoritprodukter :) Den är ju klassiker, och jag tror faktiskt att jag inte träffat någon som inte har gillat Tender Care :) Till och med min 8-åriga lillebror bär med sig en burk och älskar den! Så gillar man denna nya goda doften på den- är den ett säkert kort! Annars finns den naturella också :) Man kan ha den till ungefär allt, allt som är torrt, irriterad hud, sår, eksem, you name it!
Priset på den här lilla söta saken är fram till den 27 nov, endast 59 kr! Den ser kanske inte ut att hålla så länge, men det gör den faktiskt, prova själv :)

Säg gärna till om du har nån kommentar om den! :) Något användningsområde just du har den till eller vad du tycker! :) Alltid kul att höra fler saker man kan ha den till :)

Mingelmingel

Hej alla fina! :)
Igår hade vi Julmingel med Oriflame och jag hade en jättetrevlig kväll :) Jag är säker på att alla de andra som var där håller med om att det var en bra kväll :) Det var många lyckliga ansikten som gick därifrån igår med vinster av produktpaket att skynda hem och prova och med en stor del av julklappsshoppningen fixad över några pepparkakor och lite glögg :) det är ju superbra! Det är så kul att hjälpa folk med tips och råd om produkter och se deras min när de fått en ny favorit bland produkterna :)

Tack alla som var där för igår! :)

Ikväll blir det sängen extra tidigt för jag är sååå trött, men tänkte att jag skulle få vara lite pigg imorgon! :) Nattinatti!

Glöggmys

Dricker glögg och pluggar för fullt, hoppas jag ska bli klar nångång :) Varit med Ines & mamma i Oriflamelokalen i eftermiddag och fixat lite inför imorgon när vi ska ha Julmingel! :) Kommer bli jättetrevligt :) Mig hittar ni vid makeupen, längtar! :)

Ledig!

Skönt med fredag och att man varit ledig idag är ju ännu bättre :) även om man fick ägna större delen av dagen till att plugga :) varvade ju i alla fall det med ansiktsmask, 90-tals hits och sånt trevligt ;) nu har jag krupit ner i soffan hos mitt hjärta och kollar på xfactor! :) fredagsmys!

Helg! :)

Började dagen med att försova mig, duktigt! ;) Härligt att vakna 5 minuter innan man ska åka när man skulle hunnit med massa, men det var bara att springa! :) Det har varit en händelserik dag, men imorgon är det fredag och jag är ledig så nu tar jag helg, skönt! :) Har varit hos farmor och farfar och ätit middag i eftermiddag och farmor har fått produkterna hon beställt (så nu luktar vi båda som hennes nya parfym) Så nu ska jag gosa ner mig i soffan med min lilla vovve och skriva lite och testa mitt nya nagellack :D
Ha en bra kväll!

Glädje!

Denna lycka! Den bästa dagen i månaden är ju när mina oriflamelådor med grejer kommer! :D Och det första jag gör är ju att sprida ut allt på köksbordet och lägga det i högar efter vad som är vems och testar det som är mitt direkt! ;D fast ikväll har jag ju egentligen inte tid med det, menmen lite kul ska man väl få ha ;) 
 
Sitter och dricker kaffe och försöker få ordning på min filmanalys, den är om Legally Blonde så om någon har nåt bra tips eller har någon bra kommentar om den tar jag tacksamt emot det! :)
 
Tycker det är så kul att Elle Woods (Reese Witherspoon) bryter den där "dum blondin" grejen och bevisar att hon faktiskt också kan vara smart :) Hon var trött på att folk bara såg en blond tjej och inte tog henne på allvar. Alla tyckte ju det var självklart att hon, med det blonda långa håret, rosa kläder, klackskor, den lilla söta hunden, perfekt smink och naglar, skulle vara en "dum blondin". Så när hon bestämde sig för att läsa juridik för att visa sin ex-pojkvän att hon inte var dum och vinna tillbaka honom blev hon dumförklarad och de sa att "det klarar ju inte du", "du är inte sån". 
Det blev många skratt under den filmen :) Den är ganska rolig faktiskt så ni som inte har sett den får ta och göra det :) Får väl se den igen nu, för tredje gången denna veckan, undra hur bra jag tycker den är när analysen är inlämnad haha ;) 
 
Scenen vid 03.40 är superhärlig tycker jag! Ha en bra kväll! :)
 
  

Bilder från välkomstmiddagen

 
Välkomstmiddagen i Warszawa! Vi hackade lök så tårarna rann!
 





 

Mys!

Myser med min Tuss och kollar på Legally Blonde!
 
 

Mmmmmmmmm

Avnjuter en natural balance shake jordgubb till en film med min saknade älskling! :)

Igelösa

 
Jätteintressant och inspirerande dag på Igelösa! Lärt mig jättemycket så nu är det bara att fråga på! :) 
 

Happy girl!

Jag har haft underbara dagar med underbara människor, det är bara synd att det är sista dagen idag! Jag är glad att jag fick träffa er alla och lära mig av er och ha så mycket kul med er! Tänk att få träffa och lära känna folk från hela världen, att lära och inspireras från dessa framgångsrika personer! Det har varit en häftig upplevelse! Tack!
 
English:
 
I have had wonderful days with wonderful people, its just sad that it is the last day today! im so happy that i got to meet you all and learn from you and have so much fun with you! that i got to meet and get to know people from all over the world, to learn get inspired from these great and successful persons! its have been a really great experience! Thank you!
 

Bilder från andra kvällen

 
Här kommer lite bilder från dag två och middagen på ett väldigt speciellt ställe! Enjoy! Det kommer fler bilder! :) 
 


"Life can be incredible"

 
Presentationen är gjord, inte en enda fråga men däremot mycket bra kritik, stort lycka till och grattis från Anna Akhumyan från Ryssland som är den 5 största i världen i Oriflame, som sa att hon velat säga till någon från Sverige att vi ska vara stolta över att vara moderland till Oriflame :) häftigt :) 
De flesta börjar med att vilja kunna uppfylla våra drömmar, och hon säger att även en Senior President kan känna sig blyg och nervös ibland ;) och även om man uppfyllt många drömmar så får man nya drömmar att uppfylla :) 
Det har varit en spännande dag med många bra talare med mycket spännande och lärorika presentationer :) 

Välkomnandet på hotellet

 
Det var inget dåligt välkomnande vi fick på hotellet första dagen i Warszawa :)
 
 
 

Finmiddag för oss!

Tillbaka på hotellet efter en lärorik spännande och väldigt intressant dag där bland annat Nadia Meutia och Dhian Maysharah har pratat om hur de har lyckats!
Ikväll har vi varit i Gamla stan i Warszawa och ätit på en väldigt speciell men trevlig restaurang! :)
 
 
Bilderna på detta där man faktiskt ser allt speciellt jag menar kommer imorgon! Nattinatti :)
 
 

Första dagen på huvudkontoret!

Här sitter jag nu, andra dagen, mitt bland massa andra ledare i Oriflame från hela världen, hur häftigt som helst! :)
Här kommer lite bilder från igår! :)

Mot Kastrup!

Det kändes hårt när klockan ringde kl 03.00, en trött tjej sitter nu på tåget på väg mot Kastrup och flyget till Warszawa och EMEA Online summit! Nu ska jag nog sova en stund, nattinatti :) 

Test: mascaran Hyper Stretch!

Testat mascaran Hyper Stretch!
Här kommer före & efter bild! :)
Den får följa med på resan! :)

Nu packas väskan!

Herregud, nu är det snart där. nu är det inte på låtsas längre. Väskan är snart färdigpackad. Imorgon blir det en tripp till Polen med min älskling, på måndag bär det av till Polen IGEN med mina Oriflametjejer, nervös men det kommer bli väldigt spännande! Presentationen är skriven, nu ska den bara sitta så man kan presentera den inför allt folk från olika länder, det blir en upplevelse! Efter de åker jag till Emma i Lund och en runda till igelösa på fredag som är forskningscentret för wellnessprodukterna :) och så åker jag hem från Emma på lördag :) det blir en händelserik vecka!

Så ikväll blir det myskväll med älskling, mamma och pappa och farmor och farfar efter en trevlig dag i Kalmar med Adrian och Lena! :)

Alltså kan jag hjälpa till med frågor och beställningar ur katalog 15 som slutar på tisdag kl 18 fram till imorgon eftermiddag! Så bara säg till så löser vi det innan dess! :)

Hoppas alla har en lika trevlig fredag som jag! :)

Makeuptips-Ögonbryn!

Makeuptips av Jonas Wramell, Få supersnygga ögonbryn!
 
Ett tips på en superbra produkt för att få snygga ögonbryn är Oriflame Beauty Eyebrow Kit!
 
Två olika skuggor för att få den perfekta färgen just för dig på dina bryn och ett vax för att fixera dem till perfekt form!
Här kan du läsa mer om produkten och läsa andras kommentarer!:
http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21241
 
Är du intresserad av produkten! släng iväg en kommentar eller skriv till mig på mail: [email protected] så förklarar jag hur du kan få tag i dessa underbara produkter med 20 % rabatt!
 

Vill du gå ner i vikt? Upp i vikt? eller helt enkelt må bra?

Vilket av det ovanstående du än fastnade för, finns det en väg för dig!
 
Den kallas- Wellness Natural Balance Shake!

 
 
Det är gott
Man får mer energi och blir piggare
Den ger bra näring utan massa kalorier
Man slipper sötsuget och håller blodsockernivån jämn
Man kan koncentrera sig bättre
 
Det är en sådan sak som jag verkligen ser fram emot på dagen, att få dricka min älskade Shake. första gången jag smakade den tänkte jag att jag verkligen inte förstod varför alla skröt så mycket om den. Om hur god den var och att de inte klarade sig utan den, jag tyckte inte alls att den var så god som alla sa- första gången. Efter jag smakat ett par gånger var jag sedan såld, mycket godare än godis för mig, och ändå bra för kroppen!
 
 
Det finns tre olika smaker på Natural Balance Shake: Vanilj, Jordgubb & Choklad
 
Jag brukar oftast varva mellan Vanilj och Jordgubb, men nästa gång ska jag testa en Choklad! :D
 
De här kan man även få 20 % rabatt på OCH vart femte gratis! :D Bara säg till!
 
Det finns flera vägar man kan välja med den:
 
Antingen kan man använda den som ett gott, nyttigt mellanmål för att må bra och vara hälsosam.
 
Eller så kan man använda den som ett hjälpmedel till att gå ner i vikt, och stanna där. Eftersom den ger så bra näring och då stabiliserar blodsockernivån så att aptiten och sötsuget minskar, om man dricker en shake 30 min innan man ska äta så äter man inte lika mycket mat sedan som man skulle gjort tidigare. Men man håller sig mätt längre och får i sig näringen man behöver, som man kanske inte heller fått i sig tidigare. Dessutom låter man ju bli att småäta de där onyttiga sakerna mellan måltiderna. Checklistan är en bra hjälp!
 
Vill man istället gå upp i vikt kan man även göra det, på samma sätt genom att kroppen får den näringen den behöver som den inte fått innan och det blir på samma sätt där balans i kroppen.
 
 
För maximal effekt borde man ju även testa och tillsätta våra Wellnesspack, som innehåller viktiga vitaminer, omega3 och antioxidanter som kroppen behöver! :) Men det kan jag prata mer om kanske imorgon! :)
 
 
Se produkterna här! Läs även mer om dem, om andras historier, om tallriksmodeller för olika mål, receptbok för extra goda smothies, om forskningen bakom produkterna och massor av mer!
http://se.oriflame.com/products/category.jhtml?prodCat=wellness
RSS 2.0