Kändisfest på G!

Ska börja dagen med Naturkunskap B, kanske inte världens roligaste men dagen har ju som tur är mer att erbjuda! Bara det att jag har en väldigt snäll kompis som bestämmer sig för att åka till skolan mycket tidigare och hålla lilla mig sällskap på min härligt långa håltimme på 3 och en halv timme, gör ju dagen mycket bättre :) På kvällen är det dags för Estetprogrammets Kändisfest, där alla estettreor och våra lärare till kulturhistorians ära ska ha en mycket trevlig kväll tillsammans, utklädda till valfria kulturpersonligheter. Bara att se vad folk klätt ut sig till och hur mycket de ansträngt sig tycker jag ska bli roligt att se, särskilt när det kommer bli tävlingar om mycket sånt ;) Ser fram emot ikväll!
 

Nu händer det lite!

Har fotograferat idag till projektarbetet med Sofia och Angelica och det gick superbra faktiskt! :) Har gått lite segt ett tag nu med mycket motgångar och då får jag ju lite panik... Men nu börjar det hända lite och det rullade på smidigt idag och vi fick några riktigt bra bilder! :) Det är verkligen jättekul att fotografera, just idag är jag så glad för mitt projektarbete, att jag har fått in så många delar av det jag tycker om! Jag får fotografera, sminka, fixa med kläder och hår, och göra något lärorikt av det med :)
Jag, Angelica och Sofia lyfter fram viktiga och spännande kvinnor genom historien på ett roligt sätt och ska göra en utställning med fotografier på oss föreställande dem, så vi har fullt av kläder från bland annat kostymförrådet, rekvisita, peruker, smink och grejer som vi för tillfället roar oss med att köra runt på i skolan. Många konstiga blickar har vi fått, särskilt när vi letat lärare med kostymerna på.. Haha. Går det såhär bra i fortsättningen kan vi snart visa upp resultatet! Och då vill vi ha många besökare på vår vernissage!

Här kommer en av bilderna på mig som vi tagit idag (men som inte kommer vara med på utställningen, här ser den inte ut som den kommer göra då)
Kul hade vi i alla fall!

Härlig helg

Nu är det måndag morgon igen och en ny vecka till har börjat, vad tiden går snabbt känns det som! Vaknade hos mitt hjärta efter en mycket trevlig helg, med bland annat både kalas för min lilla faster Emma och pappa hos farmor och farfar i lördags & sen myskväll med film och godsaker med Christoffer och Kitty. Igår fick det mest bli att ta det lugnt med älsklingen och familjen med pizzabak, plugga och ladda inför den nya veckan med allt vad det innebär, börjar ju även denna vecka med redovisning ;)

Åh älskar mina smycken från Oriflames och Demi Moores kollektion More by Demi, de får följa med idag! :D

Man kan hitta dem under accessoarer på http://www.oriflame.se">www.oriflame.se :)

Fredag fredag fredag

Skönt att det äntligen är fredag igen! Fredagsmyset inleddes redan med att åka till Ines i Orflamelokalen efter skolan och planera med henne och Susanne inför vår kommande Kick off i Karlskrona som vi ska ha den 7 februari :) Kul att det blev helt fullt :) Efter det blev det lite lunch med Ines, supergott faktiskt! Riktigt imponerad av de nya sopporna! :) Smakade både den med sparris och den med tomat och basilika i tisdags och idag fick det bli en tomat och basilika! Var skeptisk till att jag skulle gilla den smaken innan men den va jättegod så jag vet inte ens vilken jag gillar bäst ;)

Hitta sopporna under kategorin Wellness på http://www.oriflame.se">www.oriflame.se :)

Det är dessutom ett bra erbjudande på dem nu, om man köper två valfria Natural Balance Soups kan man köpa en Natural Balance Shake för halva priset :)

Nu fortsätter fredagsmyset! Ha en bra kväll!

Love Potion

Svep in dig i en oemotståndlig doft
 
 
Denna orientaliska doft utstrålar ren passion, med förföriska toner av ingefära och choklad, 50 ml.
Love Potion Eau de Parfum kan nu kosta dig endast 99 kr om du handlar för minst 250 kr, vilket klipp!
Vem vill inte känna sig oemotståndlig och bara utstråla kärlek och passion?  
 
Love Potion Eau de Parfum

 

Love Potion Eau de Parfum 

 


 

Vill du betala ännu mindre för dina skönhetsprodukter? Oriflame erbjuder dig att bli Förmånskund eller konsulent och då få 20 % rabatt på alla dina beställningar, utan att binda dig till något, och dessutom ha chans till massor av gratisprodukter.

 

Vill du veta mer?  Tryck på länken eller fråga mig om hjälp direkt :)

 

Bli konsulent/förmånskund här


 

Länge leve glans och färg!

Kolla in Demi Moores nya produkter i kollektionen More by Demi!
 
 
Se dem även i katalogen:

Äntligen!

Nu är den färdig! Oljemålning med tema: och så levde jag lycklig i alla mina dagar.

Hur man handlar från Oriflames katalog

Handla hos Oriflame

Börja direkt med att spana in våra produkter. När du hittar något som du gillar så är det bara att klicka ner det i shoppingbagen. När du är klar går du till kassan, registrerar dina uppgifter och genomför köpet.
Du kan välja mellan att registrera dig som konsulent eller kund:

Bli konsulent/förmånskundOm du blir konsulent har du alltid 20%* rabatt. Du kan välja att handla till dig själv och din familj eller sälja till andra för att tjäna extra pengar. Du kan även välja att arbeta deltid eller heltid med Oriflame för att tjäna mer pengar. Det är helt upp till dig! Du väljer själv hur ofta du vill handla och hur mycket du vill handla för.

Bli kundDu kan testa våra produkter och beställa direkt via vår webbplats. Du kan beställa fem gånger, därefter väljer du själv om du vill bli konsulent eller om du hellre vill fortsätta att handla som kund av en annan konsulent.

Du kan också välja att handla via någon av Oriflames konsulenter, t.ex. mig, då får du råd och tips på vad som passar just dig.

*20% rabatt på kosmetik och hälsoprodukter. 10% rabatt på smycken och accessoarer.

Oriflame erbjuder full bytes- och återköpsgaranti om produkterna inte lever upp till dina förväntningar. Oriflame har specialiserat sig på högkvalitativa skönhetsprodukter med inspiration från naturen och Oriflame vill att du ska känna dig säker och nöjd med produkterna.
 
Läs mer på:

Byten & returer

Hur man beställer som konsulent/förmånskund
 
  • Börja med att logga in på Oriflames hemsida med dina personliga inloggningsuppgifter som du fått när du registrerat dig (man får det i ett mail, därför är det bra att ange din mailadress)
 
  • Sedan längst ner på sidan är ett grått fält där det står Snabb-beställning.
    Där skriver man artikelnr och antal på de produkter man vill beställa.
  • Tryck sedan på "lägg i shoppingbagen", där väljer du beställningssätt: beställning och leveranssätt: direktleverans, direkt till dörren eller utlämningsställe.
  • Sedan trycker du på "Gå till kassan". Där kontrollerar du beställningen och trycker sedan på "Faktura" för att skicka din beställning.
 
Lycka till!

Är ditt nyårslöfte hälsa eller viktminskning? The chance of a lifetime!

 

 

THE CHANCE OF A LIFETIME!

Nu har du som Oriflame-medlem en unik möjlighet att en gång för alla göra den där livsstilsförändringen, nå drömvikten, hitta tillbaka till ett aktivt liv eller bara hitta balansen i vardagen. Nu lanserar vi ett Wellness-program med hälsa och välmående i fokus:

I FEEL GREAT
!
i samarbete med

topphalsa1.png topphalsa2.png

Ett helt nytt koncept inom Oriflame, som nu lanseras i Sverige, som första marknaden i Oriflamevärlden!

VEM KAN ANSÖKA TILL PROGRAMMET?
Alla som är registrerade Oriflame-konsulenter och vill göra en livsstilsförändring, vare sig det handlar om att gå ner i vikt eller att hitta en sund balans i livet, kan ansöka. Vi vill hjälpa dig att nå ditt mål!

Oriflame kommer att välja ut 10 konsulenter som är dedikerade och motiverade att göra en livsstilsförändring och anta denna möjlighet! Deltagarna kommer att informeras senast fredagen den 1 februari.

NÄR?
Du kan anmäla ditt intresse från och med idag fram till den 27 januari. Själva programmet kommer att pågå från katalog 4 till katalog 12, mars-augusti, 2013. 

OBS!
 Vänligen notera att du behöver vara tillgänglig för en uppstartshelg lördagen den 23 feb – 24 feb, 2013.

MÅLET?
Ditt välbefinnande – och att inspirera andra att välja Wellness och hälsan!

VAD INGÅR/HUR?

  • En inspirerande kickoff-helg på en av Sveriges främsta idrottsanläggningar, Bosön, på Lidingö strax utanför Stockholm (www.boson.nu).
  • Ett personligt kost- och träningsprogram, framtaget av experter, utifrån dina behov och mål.
  • Kontinuerlig coachning och stöttning av våra experter under programmets gång.
  • GRATIS Wellness-produkter i linje med ditt personliga kostprogram.
  • Belöningspremier vid varje delmål!
  • Chans på en makeover och fotografering tillsammans med magasinet ToppHälsa
  • En ”Grand finale” på ToppHälsas motionslopp ToppLoppet den 21 september.

 

topploppet1.pngtopploppet2.png

 

DITT ÅTAGANDE SOM DELTAGARE:

  • Att efter bästa förmåga följa de personliga kost- och träningsprogram, som tas fram utifrån ditt mål, under programperioden.
  • Medverka på gemensamma aktiviteter i samband med programmet, såsom uppstartshelgen och eventuella andra aktiviteter som kan tillkomma i samråd med dig som deltagare.
  • Att vara aktiv på din digitala dagbok (som vi kommer att förse dig med och lära dig att använda) under din resa, dela med dig av dina framgångar och utmaningar i både skrift- och bildform under programmet. 

 

Vi på Oriflame har bestämt oss – 2013 är vårt Wellnessår!

Gör det du också – välj din hälsa och ditt välmående med Wellness! Vi kommer att belöna och stötta dig under resans gång, ända in i mål.

Anmäl dig här

 

Lycka till!

Wellnessteamet
Oriflame Sverige

Favorit!

Jag blev nästan chockad när jag öppnade Oriflames katalog nr 2 för 2013 och såg detta, min favoritfoundation EverLasting Foundation för (det nästan löjligt låga priset) 79 kr! Den känns lätt och är skön att ha på sig, den jämnar ut hudtonen fint och täcker bra utan att man känner sig hårt sminkad, och utan att torka ut, vilket jag tycker är jättebra! Den håller sig fin länge, även på mig som har fet hy och annars lätt blir blank i hyn.
Jag har ju flera favoritprodukter i de olika kategorier som finns inom skönhet, men skulle jag bara få välja en produkt jag inte skulle kunna leva utan så skulle det vara denna!  
  
EverLasting Foundation

 

EverLasting Foundation

Beskrivning om EverLasting Foundation:

Effektiv foundation med patenterad hurdvårdsteknologi. Kliniskt bevisad med bestående resultat som håller länge. Lätt silikonbas för en jämn och smidig applicering. Semi- till heltäckande. 30  ml.


 

Bestseller Sale - Sista dagen!

Idag är sista dagen på Oriflames stora rea-katalog, massor av sänkta priser på massor av produkter, det är en bra kombination!
 
Hitta ännu fler produkter här i katalogen:
 
Katalog Oriflame

 

Katalog Oriflame

 
Vi hittar t.ex. dessa härliga ansiktscremer till priset 59 kr! Ord. 125 kr.
Kolla efter dina favoriter bland rean och få möjligheten att fynda! :)
 

 

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender Extract Calming Face Cream

Återfuktande dag- och nattcreme med blåbärs- och lavendelextrakt som lugnar och lindrar huden naturligt och gör den mjuk och strålande. För alla hudtyper. 75  ml.

 Pure Nature Organic Tea Tree and Rosemary Oil Purifying Face Cream

 

Pure Nature Organic Tea Tree and Rosemary Oil Purifying Face Cream

Lätt, kladdfri dag- och nattcreme med återfuktande essentiella tea tree- och rosmarinoljor. Mjukgör och hjälper till att balansera fet hy samt bekämpa blemmor. Huden känns fräsch, återfuktad och ren.

Pure Nature Face Cream Patchouli & Ylang Ylang

Pure Nature Face Cream Patchouli & Ylang Ylang

Lätt ansiktscreme som är vårdande med essentiella oljor av patchouli och ylang ylang. Återfuktar och skyddar hyn. 75  ml.

 

Ny vecka!

Godmorgon! Sitter i en tom skola, åkte hemifrån innan klockan 6 i morse och börjar halv 10. Känns bra! ;) Vi har en ny vecka framför oss och det känns som att den kommer bli händelserik! :) Får tänka bort att det är måndag morgon och istället hoppas på en trevlig dag och vecka :) Idag är det ju min söta Angelicas födelsedag, grattis till henne! Hela veckan är full av födelsedagar till mina nära och kära känns det som, både idag, imorgon och onsdag ska firas! Imorgon fyller min pappa 41 år och på onsdag fyller min faster Emma 24 år!

Den här lilla saken, även kallad Pure colour Eye shadow Palette, NUDE&GREY från Oriflame fick smycka mina ögon en dag som denna, använde den vita, den grå (nederst på högra sidan) och den svarta :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3936017/images/2013/pic_50f3bfa9e087c35d6342260c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3936017/images/2013/pic_50f3bfa9e087c35d6342260c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3936017/images/2013/pic_50f3bfe3ddf2b315d94ac80d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3936017/images/2013/pic_50f3bfe3ddf2b315d94ac80d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3936017/images/2013/pic_50f3bfe69606ee02ce3fd99e.jpg" class="image">

Klantig tjej

Gjorde en superklantig sak igår kväll, trött efter en lång vecka? Inte alls ;)

Adrian skulle komma och hämta mig igår kväll vid 7-tiden, men jag färgade min mammas hår innan så det blev lite stressigt innan han kom.

Så jag skyndade mig och slängde i lite saker i väskan och kastade mig iväg. På vägen kommer jag på att jag glömt lägga ner mina Wellnesspack, (mina portionsförpackningar med vitaminer)

Vitaminerna som gjort att jag blivit sjuk knappt en tiondel av gångerna jag blev sjuk tidigare när jag var sjuk mer eller mindre hela tiden.
Ajajaj, det var inte bra. Men som tur är har jag ju alltid någon i väskan i reserv, eftersom jag i stort sätt lever i min väska känns det som, så jag tänkte att det är ju lugnt :)

När jag sedan ska ta dem, öppnar jag förpackningen, häller ut tabletterna i handen och ska kasta plasten i soptunnan, OCH KASTAR DEM ISTÄLLET -.- Typiskt.

Jag rekommenderar verkligen dem här, de gör underverk på mig! Men jag rekommenderar också att ha fler i reserv i väskan om man riskerar att glömma dem när man ska iväg ;)

Nyfiken på vad som gör denna fina produkt unik?
 
    • Kliniskt bevisad ökad skönhet och välmående i en enkel daglig förpackning
    • Innehåller den högsta tillgänliga naturliga graden av Astaxanthin – en extremt kraftfull antioxidant med unika anti-åldrande effekter från den svenska skärgården och blåbärsextrakt - en viktig källa till C-vitamin, fiber och antioxidanter.
  • Innehåller kompletta multivitaminer och mineraler speciellt anpassade för kvinnors dagliga behov och högkvalitativ fiskolja som ger de essentiella omega 3-fettsyrorna
  • Framforskad, utvecklad och testad av världsledande forskare i Sverige
  • 100% fri från nötkreatur och svingelatin
  • 100% GMO-fri
  • Högsta läkemedelsstandard (GMP)
Läs mer om produkten här: http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22791

Idag kör jag fullt ut!

Godmorgon :) det blev extra tidigt upp idag, usch ;) fick följa med min lilla mamma till jobbet, men nu sitter jag i skolan och väntar på att naturkunskapen ska börja :) idag kör jag fullt ut på DemiMoorestilen, som ni ser på bilden, och som jag tycker sååå mycket om :)
Smyckena är en till av mina omtyckta julklappar, fått många kommentarer om hur fina det är och jag kan inte annat än att hålla med! :)
Paletten är nyhet nu i Oriflames fina salekatalog nu i början av det nya året till ett bra lanseringspris :) jag tycker den är helt underbar, hon har prickat in precis mina favoritfärger! Säg till om ni vill ha katalog, jag har några kvar! :) ha en bra dag!

Virtual Makeup Studio - Superkul!

Go wild and crazy och testa alla färger och produkter på ditt foto! Jag kan sitta och leka med det hur länge som helst det är ju jättekul! ;) 
 
Testa här!
http://se.oriflame.com/products/makeup-guide/

Snart skoldags igen! Im going to sparkle with sparkle in paris

För ett par timmar sen åkte min älskling mot skolan i Revinge för den kommande veckan och lämnade av mig hemma för att fortsätta min pluggkväll, härligt sätt att spendera sista kvällen på lovet på ;) tar en paus nu för en stund av så ska det låta och familjemys när syrran har bakat :)

En av mina julklappar, setet med "sparkle in paris" som man ser på bild nr 2, som jag tycker jättemycket om! :) Har inte alls önskat mig det..... Och visste inte alls om att jag skulle få dem... ;) Jag tycker det är synd att det är ett Limited Edition set, får passa på att köpa fler innan dem försvinner :) Råder alla som har doftat på dem eller vill göra det skyndar sig också! :) De doftar underbart! Tyckte mycket mer om dem än jag kunde tro! :) Setet består av deo, shower/bath gel, body lotion och en EdT, doft :) Det finns även smycken, rumsdoft, läppglans och kajal i serien :)
Man kan se alla på http://www.oriflame.se">www.oriflame.se :)
En mycket omtyckt julklapp var det! Hoppas ni fått lika fina och i detta fallet väldoftande julklappar som jag fått och haft en bra jul och nyår med nära och kära :)

Dansa själens språk

 
Pretty Swan Eau de Toilette

 

Pretty Swan Eau de Toilette

 
Doft med graciösa noter av rosépeppar som omfamnar ett hjärta av aprikos och sedan mynnar ut i en silkestouch av rispuder. Lika skir och vacker som en balettdansös. 50  ml. 
 
 
Bloggerskan Linda Hallberg skriver såhär om Pretty Swan!
 
"Linda gillar - Pretty Swan
Ännu en goding från Svenska jätten Oriflame.
Doften Pretty swan edt är mjuk och sensuell på huden. En varm och pudrig doft.
Dessutom är flaskan superfin! (jag är en sucker för fina flaskor!) Kolla bara den lilla balettkjolen kring flaskans huvud :)
 
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2012/12/27/linda-gillar-pretty-swan/
 
 
Denna ljuvliga nya doft finns nu till lanseringspriset 199 kr! 
 
http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25057

Hurra hurra!

Idag är det min söta lillebrors födelsedag! Presenter och frukost på sängen har vi haft, stort grattis till William!

RSS 2.0