Gott nytt år!

Nyårsmiddag med mina kära vänner :) ha en bra kväll och ett gott nytt år! :)

Spelkväll

Idag vaknade jag av att jag inte kunde andas haha det är så mysigt att vara förkyld ;) dagen blev lite bättre när vi sjuklingar (jag och Adde) fick åka med till farmor och farfar och äta kroppkakor, följt av spelkväll och klassikern trolltyg i tomteskogen när de andra åkt :) den är ju underbar! :) vart är fjant?! Här mamma!
Sa så till Adde men han fattade inte :( han hade inte sett den, så vi kom fram till att nu gick det vara dags!

Stämningen på topp!

En mysig julafton hade vi igår med trevligt sällskap, julstämning, god mat och julklappsutdelning. :) Hoppas ni har haft det med! Nu har vi tittat in och hälsat på hos Adrians farmor med hans föräldrar, och nu åker vi vidare mot kalas hos hans kusin som fyller år :) Lille söta Carl ska vi träffa där med, och som vi ska leka och ha kul haha, han är ju så mysig! Ikväll sen drar vi in mot staden för utgång med Fannie, Adrian och Fabian! :)

Sminkråd från mitt proffs

Nu är jag framme i Kalmar med familjen :) min söta lillebror har studerat när jag har sminkat mig och frågar om allt (och kan faktiskt mycket, kan inte bero på att han har tre äldre systrar var av en är sminktokig..) och hjälper mig att välja färger på mina ögonskuggor och läppglans, han är för härlig!

Sista dagen då!

Nu sitter man på bussen på väg in till skolan för sista gången i år! Till och med sovmorgon har jag fått idag, härligt! :) mysigt ska det bli med julavslutning med estet med sång, musik, glögg, fika och trevligt sällskap :) trots att det hänt lite jobbiga saker känner jag mig ändå väldigt glad idag så jag hoppas på att det blir en bra dag! :) Det blev en trevlig runda på stan igår med mitt hjärta, det livade upp resten av dagen lite :) och så fick jag min Oriflame kartong för denna gången :D med bland annat ett nytt nagellack som jag har på mig idag! :) vad tycker ni om färgen? :) och en annan fin julklapp som jag ska ge mig själv, så glad jag kommer bli ;) är man färdig med andras julklappar kan man ju ge en till sig själv med? ;) :D ha en bra dag i snön! :)

Soppor som både gör gott och smakar gott, nu är dem här!

 

Nu lanserar Oriflame Wellness sina Natural Balance soups!
 
Nyttig soppa med naturliga ingredienser som innehåller tre proteinkällor för optimal näring som gör dig mätt och fylld med energi.
 
Instruktioner:
Blanda två matskedar/0,5 dl pulver med 220 ml kokande vatten och rör om till soppan är slät. Finns i smakerna Tomat & Basilika och Sparris.
 
Nyttigt, enkelt och färdigt på bara en minut, för hela familjen!
 

Hälsosamma och naturliga ingredienser

Natural Balance Soups har ett högt proteininnehåll som gör att du känner dig mätt i timmar. Proteinet kommer från tre vegetariska källor; soja, potatis och ärter, som tillsammans ger alla nödvändiga aminosyror. Forskare och hälsoexperter är överens om att ett minskat intag av rött och bearbetat kött samt ett ökat intag av vegetariska proteiner banar väg för bättre hälsa. Vegetariska proteiner produceras även på ett mer miljövänligt och hållbart sätt.

10px.jpg 15.gif     
OPTIMAL NÄRING
Sopporna har hög proteinhalt och förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror.
De har låg fetthalt med en optimal balans mellan fettsyrorna omega 3 och omega 6.
De har ett lågt innehåll av kolhydrater med ett lågt glykemiskt index (GI).
Fiberkällan är inulin, en prebiotika som främjar en sund tarmflora.
     
              
  Reduce.jpg  

REDUCERAR HUNGERKÄNSLOR OCH SÖTSUG
Sopporna är mättande på grund av deras höga halt av protein och fiber.
Det låga glykemiska indexet hjälper till att balansera blodsockernivån och förebygger sötsug.
Sopporna serveras varma och varm mat ökar mättnadskänslan mer än kall mat.

     
             
  17.gif  
FÖRBÄTTRAR ENERGI OCH KONCENTRATION 
Du kan upprätthålla en jämn blodsockernivå genom regelbundna måltider och mellanmål.
Detta kommer i sin tur att säkerställa bättre koncentrationsförmåga och en stadig
energinivå under dagen.
De flesta människor kan behöva höja sin dagliga prestationsförmåga, oavsett om det är
för arbete eller motion.
     
             
  08.gif   100% NATURLIGA INGREDIENSER
Sopporna innehåller naturliga livsmedel som tomater, basilika, spenat och sparris.
     
             
  16.gif  
FRITT FRÅN
Gluten, laktos, artificiella färgmedel och konserveringsmedel.
Den enda gemensamma allergenen i sopporna är sojaprotein.
     
             
 

ReadyIn1Minute.gif

  SMIDIGT
Färdig på 1 minut. Blanda pulvret med varmt (kokande) vatten och rör om tills soppan är slät.

Fullt upp! Nu är det jul igen & nu är det jul igen...

Nu har Katalog 1 börjat, nu börjar det dra ihop sig mot det nya året, fast det känns som att det är långt kvar ändå? Alla är mitt i julstressen och jag längtar till fredag, då börjar ju jullovet och jag känner att det är välbehövligt! Behöver koppla av lite haha, det blir nog att måla lite idag tror jag nu när jag är "ledig" idag :) Känns som att man har mer man måste göra när man är ledig än annars ;) Det tar längre tid att slå in julklappar än vad man tror! Suttit och fixat med det flera timmar idag haha men det är ganska mysigt :) Precis haft webinar också med de andra från online summit som jag var på i Warszawa i november, det var kul med en reunion :) Det känns som en bra dag det här ändå! Önskar er en bra dag!                                                                                                                                                                                                          Katalog Oriflame

Bläddra i katalogen och se alla nya erbjudanden! 

My everyday makeup!

Godmorgon! :)
Jag tänkte skriva om och visa bilder av vad för makeup-produkter jag använder om dagarna just nu och varför! :) Kom gärna med frågor och kommentarer!
 
 
Efter min dagcreme lägger jag på min favoritfoundation Everlasting Foundation från Oriflame och nyansen är den näst ljusaste som heter Fair nude. Jag tycker om denna foundation för att den jämnar ut hudtonen fint och är täckande utan att det känns som att man har ett tjockt lager av något i ansiktet. Dessutom sitter den längre än någon annan foundation jag har provat. Just nu till kl 18 ikväll kostar denna fantastiska foundation endast otroliga 99 kr! Jag har passat på!
Efter det tar jag en concealer i form av ett stick som finns med i hudvårdsserien Pure nature organic tea tree and rosemary. Sticket har en grön och en beige sida, den gröna dämpar rodnad så jag brukar blanda dem för att jag tycker att det ger bäst och mest naturligt resultat. Så om jag ska dämpa rött tar jag mer av den gröna sidan. Denna använder jag för att jag tycker att det är bra att det är olika färger som döljer olika saker så att man kan anpassa det efter vad man vill dölja. Dessutom tycker jag att det är bra att den inte bara döljer utan att den har har ingredienser som torkar ut om man har blemmor eller så. Sticket kostar nu 90 kr. :)
Efter concealern lägger jag ett puder med en puderboste uppifrån och ner över ansiktet. Det pudret jag använder nu är ett pressat puder från Oriflames serie Studio Artist som Malin Åkerman lanserade. Pudret är halvtäckande med ett ljusreflekterande pigment som gör att skavanker och så inte syns. Det ser snyggt, jämnt och naturligt ut. Pudret kostar nu 165 kr.
Därefter använder jag mitt härliga Oriflame Beauty Eyebrow kit på ögonbrynen, den har både ett vax man kan forma ögonbrynen med och två skuggor som man kan fylla i dem med och två penslar som följer med. Jag tycker att det är jättebra att det är två skuggor för jag behöver ha färgen ungefär mittemellan de två, så jag blandar dem! Hade jag kunnat göra det med en penna? Kitet kostar 145 kr.
Sedan använder jag Hyper Stretch mascara på ögonfransarna, det är en av Oriflames nyare mascaror som jag testat ett tag, i början var jag bekvämare med min gamla men nu tycker jag den är riktigt bra. 
 
Sedan lägger jag på lite av mitt favoritläppglans Power shine lipgloss, oftast soft pink, som sitter länge, skimrar lagom mycket och det blir lagom mycket färg. Det känns behagligt och har en bra lagom smak, det tycker jag att det måste ha man ska trots allt ha det på läpparna så under dagen kommer man ju någon gång känna smaken på det.
 
 
 
Om jag inte vill ha en lite finare look med eyeliner och ögonskugga så avslutar jag efter läppglanset med ett rouge, och då har jag två stycken jag brukar använda, det ena är såklart mina underbara bronzing pearls, natural radiance, de är superbra och är en solklar favorit på den fronten. Det blir lagom mycket färg och skillnad, det är en supersnygg färg och kulorna räcker extremt länge. Kostar 295 kr. Mitt andra är smidigt att ha med sig så det brukar det oftare bli om jag är iväg någonstans, det heter Oriflame Beauty Perfect Blush, classic rose och har också en snygg färg. Kostar 140 kr.
 
 
 
Ha en bra dag alla därute! :)
 

Förväntansfull!

Jag sitter här nerkurad i soffan med hunden bredvid mig och katten i knät med kaffekoppen i högsta hugg och hoppas att den hemska huvudvärken som jävlas med mig idag ska försvinna.
 
Samtidigt så kan jag inte låta bli att känna att detta kommer bli en väldigt bra dag!
 
Ser så mycket fram emot ikväll då hela gänget som var med i musikalen The Wedding Singer som alla vi esteterna kämpade med hela förra läsåret och som hade premiär i våras ska samlas!
Det är svårt att beskriva känslorna vi alla hade när vi stod där bakom på premiären, hörde rösten i högtalarna som bad publiken stänga av sina mobiler och vi alla nästan höll andan när ridån gick upp och musiken började och de på scenen började dansa.
Det kunde jag aldrig tänka mig när vi satt där i början av höstterminen och skrev upp rekvisita från manuset, att det skulle bli så stort och så häftigt och att vi skulle gråta så mycket som efter sista föreställningen.
Jag längtar tillbaka till min älskade sminkloge... Där trivdes jag! ;D
Så ikväll ska vi alla samlas igen i skolan och kolla på inspelningen som gjordes under föreställningarna! :)
Undra hur många som kommer gråta?

Stjärnorna på himmelen de blänka!

Mycket fint luciatåg med vacker sång och många skratt har jag precis varit på :) mysigt med lucia :) vidare till lektion med Pella, inte fel de heller :) undrar vad det blir denna gången? Förra veckan fick vi ju sitta i en ring, äta bullar, kolla i angelicas fotoalbum och prata om livet :) vad ska vi ta oss till om ett halvår när vi har tagit studenten? utan Pella? Och varandra i klassen? Insåg precis att det inte är så lång tid kvar som man tänker.. Vi kommer nog hålla till här ändå ;)

Vi är så kreativa

Skönt med sovmorgon idag :) att inte behöva gå upp förrän 9 och bara gosa ner sig i soffan, äta frukost och se julkalendern med älsklingen och dricka lite glögg innan man skulle ut i kylan :) nu sitter jag i skolan och fikar med min fina vän :) (fast egentligen borde vi springa upp till bilden igen) och fortsätta med våra klockor :) vi har ju fått så mycket gjort idag.. ;) men vi har haft ganska trevligt i alla fall :) som vanligt med vår klass! Puss på er!

Julmarknad! :)

Hej! Innan i morse vaknade jag av att älsklingen sa, du, du måste nog gå upp nu, och trött som jag var va det första jag tänkte: vafan är helgen redan slut!? Men så var det ju inte ;) för i nästa sekund så visste jag ju att det var julmarknad idag! :) så idag hittar ni mig på Bubbetorps julmarknad! Kommer bli supertrevligt så kom gärna förbi! :D
Önskar er en supermysig dag!

I dagens lucka i oriflamekalendern hittar vi det är härliga kitet med face wash, toner och facecream för bara 169 kr! Ord. 350kr

Blåbär och lavendel lugnar och lindrar
Återfuktar och ger en hy som tindrar

414228

Bra dag!

Dagen började sådär, prov är ju inte en så kul start på dagen ;) men det togs igen ganska snabbt som tur bar! :) Varit hos Elaisa och fikat i eftermiddag, mycket trevligt det får vi göra om snart! :) och så har jag testat och tagit hem min fina balklänning :D nu är jag och lillebrorsan hos Adde, och det första Wille frågade om var självklart elgitarren och trummorna ;) så nu spelas det här för fullt! :)

Bakom dagens lucka i oriflames julkalender finns en Paradise Body Cream med ljuvlig doft, perfekt för huden i vinterkylan! Den kan du idag få för endast 59 kr! (ord.150)
Så skynda dig att fynda! :D
Säg till mig om du vill ha den eller lägg själv den i väntande order!

Malmö

Godmorgon :) nu sitter jag på bussen mot malmö med klassen :) funderar på om man ska försöka sova en stund när de ändå släckte lampan, hela bussen jublade! Det var nog fler som delade min fundering :)
Tiara: nu tar vi på oss bälten barn!
Carl: du är inte vår mamma!..
Ja det kan bli en spännande dag :) ska bli kul! Ha en bra dag :)

Julkalender! Ett nytt erbjudande varje dag hela december!

Godmorgon! Ni har väl inte missat oriflames fina julkalender med ett nytt erbjudande varje dag(gäller bara den dagen) så håll utkik vad det är varje dag och pricka in alla dagar med intressanta grejer :)

Det finns tre sätt man kan göra när man vill beställa från kalendern:)

1. Om man är konsulent/förmånskund redan loggar man in som vanligt när man ska beställa.

2. Om man inte är det kan man säga till mig vad man vill ha så fixar jag de!

3. Eller så går man in på min kategori, bli konsulent/förmånskund, och fixar ett eget kundnummer, beställ själv och få 20% rabatt på din beställning.

Man kan så klart i vilket fall be mig om hjälp! :)

Hitta alla dessa erbjudande på facebook : Oriflame Sverige eller på www.oriflame.se

Om man går in och beställer själv på hemsidan och vill ha produkter från julkalendern väljer man "väntande order" istället för "beställning" eller "produktprogram" så läggs produkten på med priset från julkalendern när du lägger en beställning sedan. Alltså kan du ta del av alla luckorna om du vill!

I dagen lucka gömmer sig Diamond Cellular Anti-Ageing Cream för bara 199 kr! (ord. 520 kr)
Artikelnummer: 13659

Vill du stråla som en diamant & få en ungdomlig lyster med en föryngrande effekt? :)

Julfesten

Igår kväll var jag och älsklingen på julfest hos Ines och Rolf med oriflametjejerna och någras respektive :) tack för en trevlig kväll med god mat, sång, tävlingar, prisutdelningar, lotteri och trevligt sällskap :) nu har jag krupit ner i soffan hos mitt hjärta med lite glögg :)

Julkalendern! :D

Idag fick vi sätta klockan! Nu har vi kurat ner oss i soffan för nu är det dags för julkalendern! :D mysteriet på greveholm också! :D hoppas bara den är lika bra som den första nu!

RSS 2.0