Makeup-tips!

Makeup-tips av Oriflames Makeup-artist Jonas Wramell- Bli extra snygg med smokey eyes!
 
Ett bra tips på ögonskugga till detta är Oriflame Beauty Colour Pro Eye Shadow Trio, som finns i olika färger för alla smaker! Se alla färger: http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22918
 
Verkar den intressant? Säg till i en kommentar eller på mail: [email protected] eller registrera dig i Oriflame direkt här på bloggen som förmånskund eller konsulent och få 20% rabatt när du beställer!

Unna dig själv en härlig spa-upplevelse

Visst hade det väl varit underbart att unna sig själv en spa-upplevelse precis när du känner för det, i ditt eget hem?
 
Med denna härliga serie, Swedish spa, är det fullt möjligt att ha en lika härlig upplevelse utan att man lagt ner en förmögenhet på det! Man vill ju inte ha dåligt samvete när man unnar sig den där sköna stunden, utan bara må bra!
så ta hand om din kropp och själ nu när kylan kommer!
 
Och när du köper två valfria från de här Swedish Spa produkterna: Exfoliating Mud 24542, Cooling Shower Mousse 24543 eller Replenishing Body Cream 23737, så kan du köpa massageborsten för endast 39kr! (värde 89:-)
 
http://se.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=body&brandCat=bdswedishspa
 
 

If you want to sparkle

Idag har jag hållit till i Oriflamelokalen med Ines och haft jättetrevligt med henne och besökarna och såklart själv passat på att prova allt (igen) ;) ikväll har jag haft telefonmöte med tjejerna som ska med till Warszawa och diskuterat allas delar av presentationen vi ska presentera när vi kommer till Polen nästa måndag! :)

Nu har jag krupit ner i soffan med min älskade Adrian som jag idag varit tsm med i ett & ett halvt år<3 

Jag vet inte hur det är med er men jag var inte så mycket för läppglans tidigare, testade olika när jag precis började sminka mig men mest tyckt de varit jobbiga och kladdat och varit obekvämt, så jag gav upp det.

Men för nåt år sen fick jag ett läppglans i en gåva, Oriflames Power Shine-Soft Pink, jag testade den och jag gillade den!

Den kladdar inte, den återfuktar, det blir lagom med både färg och glitter och den håller länge!
Den finns i fem olika färger nu och power shine finns även i läppstift, de senaste var först med en puderteknologi som gör att det sitter bättre och längre :) jag gillar alla färgerna på läppglanet och använder dem jämt :) fast favoriten är ändå den första jag provade, soft pink! Love it!

För alla er där ute som gillar läppglans har jag något ni kommer älska!

För alla er som inte gör de, testa Power Shine innan ni bestämmer er!

Hitta alla färgerna i katalogen eller på www.oriflame.se och det bästa är ju att det är nedsatt i denna katalogen och kostar endast 65kr! PASSA PÅ!

Drömmar

Har varit i Kalmar idag och ätit på Kinarestaurang och shoppat lite med min kära familj :)
Ikväll har jag varit på GC-möte i Oriflamelokalen hos Ines :) Lika mysigt och trevligt som vanligt och vi välkomnade en ny GC som var på sitt första GC-möte nu då, grattis Maggan! :)
 
Som vi alltid gör i Oriflame så kom vi in på att prata om drömmar, vi skulle skriva upp sina kortsiktiga och långsiktiga mål och drömmar.
Det kan vara bra att fundera på ibland, "vad har jag för drömmar" "har jag uppfyllt några av mina drömmar jag haft" "hur kan jag göra för att mina drömmar ska uppfyllas"
Jag tycker att det är viktigt med drömmar, man ska aldrig ge upp sina drömmar och man ska peppa varandra att inte ge upp, och följa sina drömmar. Ibland kan det kännas tungt och motgångar och hinder kan göra att man tappar fotfästet för man är rädd att misslyckas med sin dröm, men om man ger upp så lyckas man ju inte heller med sin dröm? Man får sätta upp delmål bland drömmarna så det första steget inte blir så stort att ta, och klappa sig lite på axeln när man gjort något bra och kommit en bit på vägen.
 
När man tänker efter så fanns grunden till flera av de där drömmarna redan när man var barn, det är lite kul att se hur den här drömmen har utvecklats och hur man ser på samma sak nu när man är mer vuxen, istället för den där lilla tjejens drömmar. De är faktiskt ofta mer lika än man först tror.
Sen är det ju inte säkert att alla den där lilla tjejens drömmar går i uppfyllelse, även om jag fortfarande gillar stora hus och så så förstår man ju nu till exempel att det inte är så stor chans att man får bo i ett slott "när man blir stor" ;) haha men vafan, man kan ju få drömma!
 
En klok vän till mig sa alltid förut att "Hoppet är det sista som lämnar människan"
 
Så fortsätt drömma och hoppas och följ era drömmar!
 

Spännande morgondag för mig! För dig också om du vill!

I morgon håller jag och Ines Lundblad till i Oriflamelokalen mellan kl. 10-19. Den finns på Intagsvägen 3 i Backabo utanför Karlskrona :)
Dit kan du komma och göra hudanalys och prova Oriflames härliga produkter! Vi ger även tips och råd vad som passar just dig och din hy :) Du får även fritt fram att klämma och känna och testa hela sortimentet och ta del av de fina erbjudandena vi har nu!

Tex rosabandet-paketet! Där man stödjer Rosabandet och hjälper andra och dessutom själv får fina välgörande produkter för endast 99 kr (värt 240kr) och då skänker du automatiskt 20 kr till Rosabandet! :)
 
Och vem vill inte få se på Demi Moores nya kollektion på nära håll och dofta på hennes nya doft och kika på hennes snygga väska?! :)
De här och alla andra Oriflameprodukter kan du få testa och kolla in imorgon!
Så ta chansen och kom förbi!

Nu säger Tusse & jag godnatt

Spridit ut doftljus och doftolja från Oriflame home collection i huset och intalar mig själv att jag känner den goda doften och låtsas att den dumma snuvan jag åkt på inte finns :) Pysslat om kropp och själ med ansiktsmask och nagellack innan det är sovdags. Måste ju säga att det är lite tomt att gå och lägga sig själv efter flera dagar med min Adrian, jag fick i alla fall bjuda honom på lite mat ikväll när han kom tillbaka från dagens inspelning i Växjö, det är ju trevligt! :) tror jag ska gå ner och hämta min lille Tusse och se om han vill hålla mig sällskap :) Imorgon blir det Kalmar med familjen!

LOOK GREAT, HAVE FUN & MAKE MONEY!

 LOOK GREAT, HAVE FUN & MAKE MONEY!
 
Snabbfakta om Oriflame
  • Oriflame grundades 1967 i Sverige av bröderna Jonas och Robert af Jochnick och Björn Hellsten.
  • 45 år senare finns Oriflame i över 60 länder och har ungefär 1000 produkter i sortimentet.
  • Oriflame har ca 3,6 miljoner konsulenter i världen och ca 8000 anställda.
  • Oriflame stödjer flera välgörenhetsorganisationer i världen och var bland annan med och grundade World Childhood Foundation.
  • Vi har ett eget globalt forsknings- och utvecklingscenter, där det kan forskas på en produkt i flera år för att vi ska få så bra produkter som möjligt. 
  • Oriflame har fem egna fabriker, i Sverige, Kina, Polen, Ryssland och Indien.
  • Våra produkter har aldrig testats på djur!
  • Oriflame är ett börsnoterat direktförsäljande företag.
  • Produkterna är baserade på naturliga ingredienser.
  • Man har alltid 100% returrätt på produkterna, är man inte nöjd kan man skicka tillbaka den kostnadsfritt inom 30 dagar, även om du använt innehållet. 
Med Oriflame är man sin egen chef och man bestämmer själv hur mycket eller lite man vill göra och när man vill göra det utan att binda sig till något.
Oriflames mål är att uppfylla drömmar.
 
Man kan välja själv om man vill spara pengar på att handla produkterna till lägre priser, eller om man vill tjäna pengar vid sidan av ett annat arbete, eller om man vill syssla med Oriflame på heltid.
 
Då får/kan man: 
 
  • Handla dessa bra produkter till ett lägre pris och få extra fina erbjudanden och gratisprodukter
  • Gå på utbildningar och lära sig mer om våra områden Hudvård, Makeup, Doft & Kropp och Wellness.
  • Gå på våra träffar och träffa massor av trevliga människor.
  • Ha chans att få ut och resa och vara med om massor av upplevelser, tex kan man nu vinna biljetter till melodifestivalen! (Jag har även fått chansen att få åka till Polen med fyra andra Oriflame-tjejer nu v.45 och det ska bli superkul!)
Väljer man att satsa mer och jobba i grupp (som jag gör) kan man tjäna mer pengar och ha ännu roligare!
 
Vem vill inte: Look great, Have fun & Make money :)
 
Tryck på kategorin: "Bli konsulent/förmånskund" och registrera dig enkelt för att få alla fina förmåner!
 
Obs: kryssa i alternativet konsulent i formuläret även för att bli förmånskund!
 
 

SUPERPRISER!- Först till kvarn!

Passa på att kolla in den digitala reaflyern som finns denna perioden och skynda er att beställa det ni vill ha innan det tar slut! Limited Edition!

Säg till mig vad ni vill ha här, på facebook eller på [email protected]! :)

 

 

Hitta flyern här!

http://se.oriflame.com/products/flip-flyer.jhtml?id=FF-20121593

Mysdag & snygga naglar

 
Åkte till Torsås marknad en runda tidigare med älsklingen och Lena och kollade lite, hittade en fin mobilväska, så en sån fick det bli! :) kul att åka på sånt när man stöter på gamla vänner man inte träffat på länge :) 
Nu har jag testat lite snyggt lack på naglarna inför kvällen :) Pure colour nail polish, natural bronze, snyggt! Vill man ha ett sånt ska man passa på nu då det endast kostar 35 kr! (ord. 85 kr)
Ikväll blir med middag och bio med mitt hjärta och herr & fru Rydell! :) mysigt! 
 

Jag är mållös!

Varit en runda i lokalen ikväll med Ines, följt av lite mat med henne och Rolf innan det blev dags att åka hemåt och gå ut med min lille vovve. Lånat lite produkter av Ines så nu har jag ännu mer än vanligt om det är något man är nyfiken på att testa! :) har bland annat alla nyanser av EverLasting foundation så att vi kan testa ut en nyans som passar just din hudton!
Den är ju helt fantastisk, den är allt vad en foundation ska vara! Den täcker bra, den jämnar ut super, den är lätt så man känner sig inte som att man har ett tjockt lager smink på sig och den håller sig lika fin jättelänge! Jag är mållös!

Snart är det dags

Hemkommen från Ronneby och Jennie där vi haft möte ett gäng tjejer om hur vi ska lägga upp våran presentation, vi har nämligen fått äran att bli uttagna från Sverige att åka till Polen på utbildning den 5-8 november för att bredda oss inom onlinevärlden, och även Oriflame :) Det ska verkligen bli hur kul som helst! :) och det ska bli kul att få träffa Anna, och Louise som ska följa med också :) supertaggad! 
 

Create your own fairytale

JUST NU kan du köpa Demi Moore-setet med den härliga kroppscremen, showergelen och det lyxiga hårsprayet för endast 129 kr när du handlar för 250! (ord. 330) så varför då inte passa på att ta den goda doften!

Vid köp av doften kan man även få köpa ett valfritt läppstift av de supersnygga Giordani Gold Jewel Lipstick för -50%

Create your own fairytale!

Tack för en trevlig kväll! :)

Nu blir det sängen efter en trevlig kväll på kataloglanseringsmöte av katalog 15 i Lindås! :) nu har vi klämt, känt och doftat på alla nyheter och alla har gått runt och doftat som Demi Moores nya doft, den lokalen doftade gott kan jag lova!
Tack för ikväll!
Dröm sött!

Fars dag närmar sig!

Det går allt närmare mot fars dag i höstrusket!
Unna din kära pappa detta fina paket på hans dag! :)
Beställ det redan nu! endast 199 kr (ord.355kr)
(finns på, [email protected])

Chefredaktör på Daisy Beauty, Kicki Norman hyllar Hyper stretch mascara!

http://www.daisybeauty.com/web/kicki/blogg/-/blogs/veckans-tips:-oriflame-hyper-stretch-mascara

Vi är som en enda stor familj!

Jag söker personer som liksom jag är intresserade av hudvård makeup, kroppsvård, hårvård och dofter och antingen har testat och gillar Oriflames produkter eller är nyfiken på dem och vill testa dem och dessutom skulle vilja, ta del av våra produkter till ett lägre pris, visa dem för andra, lära sig om hudvård, makeup, dofter och kroppsvård, tjäna pengar på ett kul sätt, samarbeta och ha kul med andra med samma intresse, resa och få vara med om otroliga upplevelser & lära känna massor av nya härliga människor.

Man väljer helt själv hur mycket eller lite man vill göra och man binder sig inte till något :)
 
Vi vill att du ska få vara med i vår Oriflamefamilj och få ha lika mycket kul som vi har!

Kan detta vara något för dig?
 

Fredagsmys! :)

Haft en mycket trevlig dag, träffade Fannie i skolan och Angelica med en stund :) sedan vidare med Julia till Ines i lokalen för att testa typ ALLT i oriflames sortiment och hon fick göra hudanalys :) väldigt trevligt!
Så nu lagas det mat för fullt med Adrian och Lena inför fredagsmyset! :)

Önskar alla en mycket trevlig fredag! :)

Fredag imorgon! :)

Idag blev det tidigt upp och åka med mamma till jobbet och äta frukost ihop med gullungarna innan bussen gick till skolan :) det blev en ganska kort skoldag och sen runda på stan och en ny väska innan det var dags att åka hem :)
imorgon blir det också upp tidigt för att åka till skolan och måla porträtt med Fannie :)
sen vidare till Ines i lokalen och visa upp oriflames fina sortiment för en tjej som kommer dit, kommer bli supertrevligt! :) Demi Moores kollektion har ju lanserats nu i aktuella katalog 15, äntligen! Kika på den på http://www.oriflame.se">http://www.oriflame.se">www.oriflame.se , den vill vi inte missa!
Nattinatti :)

Onsdag!

Skönt med en kort skoldag med projektarbete & bild :) skissat upp färdigt på duken så nästa lektion blir de måla! :)
hade tur och fick skjuts hem så man slapp vänta, så jan hann med både att göra knäckebröd, fika med lilla farmor och att städa och fixa hela huset innan familjen kom hem och min älskling kom hit en runda :)<3
så nu får det vara sovdags, blir tidigt upp imon :) dröm sött alla! :)

Vilken dag!

Otroligt stressig dag, dock lugnade stressen och humöret ner sig lite när jag pratade med min kära "extramamma" Ines Lundblad i telefon för en stund sen :) det var längesen sist :) även trevliga kunder är uppskattat :)

Nu sitter jag i skolan och försöker få lite gjort.
Alla säger att man ska plugga när man har håltimmar, men jag lyckas inte så bra och förstår inte vart är det tänkt att man ska göra det? det finns verkligen inte en lugn plats här när fiket och biblioteket inte är öppet, har testat varenda hörn. Det är tur att vi blir insläppta i bildsalen ibland :)

Men så fort cafet öppnar ska muntra upp mig själv med kaffe och en lugn stund :) & nu ska jag kika lite på Oriflames erbjudanden som är sista dagen på idag och bestämma vad jag ska unna mig själv och familjen denna gången :D helst vill man ju ha allt :)

Dröm sött!

Trött tjej, får bli sängen snart så man orkar med morgondagen :)

Men först vill jag bara hylla denna underbara produkt, "ett mirakel på burk" Tender care, många känner till den lilla rosa burken och många älskar den.
Man kan ha den till allt, den kanske inte ser så mycket ut, man kan tro att den där lilla kan man väl inte ha till så mycket och den kan väl inte räcka så länge och liknande.
Men det är helt klart en av våra mest älskade produkter och man förstår snabbt varför.
Den är perfekt till torra läppar, nagelband, armbågar, knäskålar, brännskador, alla små sår får den att läka fortare, min lillebror har en i fickan till sina utslag runt munnen, han säger att bara den hjälper och jag kan inte räkna allt jag hört att man kan använda den till.
& fram till imorgon kl 18 kostar den bara 59 kr! så passa på alla som inte redan har den och säg till mig!
läs gärna andras omdömen: http://se.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=1276
godnatt! :)

Första dagen på en ny vecka! :)

Hej!
Då va det måndag igen och början på en ny vecka! :)
gullig pojkvän man har som gick upp över flera timmar tidigare än vad han behövde och gjorde frukost till lilla mig, du är bäst! Det värmer lite sen när regnet öser ner och det känns som en typisk höstdag som man tittar ut på från bussen på väg till skolan.
I morgon är det periodstängning av katalog 14 så det är hög tid att bestämma vad man vill ha & fråga mig om det är något :) på mail: [email protected], på facebook eller mobil :) hoppas ni hittat massa kul, rosabandetpaket, mascara+eyeliner (99kr) och allt som finns:) det har jag! (a)
In till skolan och dricka kaffe! Ha en bra dag alla därute!

Dare to dream & follow your dream

Hej! :) jag är väldigt intresserad av makeup och även hudvård, dofter, kroppsvård och hårvård, därför jobbar jag med Oriflame som är ett svenskt företag som säljer detta :) 
jag har valt Oriflame för att jag älskar deras produkter & för att vi har så himla kul och har så bra gemenskap :) det känns som att vi är en enda stor jättefamilj, och jag vill att ni andra också ska få ta del av den här familjen och alla upplevelser man får ha och alla vänner man får och hitta just de produkterna som passar JUST DIG och din familj. Oriflame har runt 900 produkter i sortimentet inom hudvård, makeup, kroppsvård och doft, hårvård och wellnessprodukterna för hälsa inifrån & ut. Det finns verkligen något för alla, och för hela familjen, från tandkräm och duschgel till mascara och parfymer. 
 
Det finns flera vägar man kan välja inom Oriflame, antingen kan man handla ur en katalog från en konsulent i närheten, eller kan man bli förmånskund och få 20% rabatt på sina beställningar och få massa andra erbjudanden. 
Man kan även handla till sig själv och få rabatt och samtidigt visa katalogen för andra och tjäna en slant. Eller kan man göra som jag gör och jobba ihop i grupp och göra det till allt från ett extraknäck till en heltidssysselsättning, man väljer själv och det finns något för alla! :)

Lördag!

Hej! :) Sitter i bilen med pojkvännen och hans föräldrar och är på väg upp mot Vimmerby för lilla Elmas dop! :) Kunde ju varit lite roligare väder att åka bil i ett par timmar i än ösregn, men jag stoppar näsan i en tidning & en oriflamekatalog istället! :) kolla gärna med mig på www.oriflame.se :) det känns som att det hade passat bättre att sätta sig i soffan under en filt och ha filmmys en sån här dag :) Men jag ser fram emot att få träffa den lilla sötnosen och hennes föräldrar! :)

Bli förmånskund/konsulent idag och få otroliga förmåner!

Snart helg! :)

Hösten är vacker!
Kylan som börjar komma är dock inte lika uppskattad ;) När man behöver skrapa rutorna på bilen på morgonen, då längtar man tillbaka till värmen! Då önskar man verkligen att man var med sina kära vänner från Oriflame som kämpat sig till en resa till Thailand och sitter där nu och har det varmt och gott :) Hoppas ni har det superbra! :)
Dagen bara försvann tycker jag men jag hann med både frågor, redovisning, intervju och allt på något sätt så jag löste ju det bättre än väntat! :) Skönt att det är kort dag imorgon i alla fall & så blir det stan en stund med Angelica :) På kvällen kommer min efterlängtade Adrian hem :) Det kommer bli en bra fredag! :) Det får bli sängen tidigt :) Nattinatti!

Onsdag: Första inlägget!

 
 
Jag trodde aldrig att denna dagen skulle komma, men nu ska jag börja blogga! :) detta är något som jag ser mycket fram emot och jag ska göra mitt bästa för att hålla den uppdaterad! :) här kommer jag dela med mig av vad som händer i mitt liv, med fritid, skola, jobb o lite roliga bilder & så! 
 
Idag efter skolan med projektarbete och bild blev det att åka till Kristianstad till Inger Willny som är Double Diamond Diretcor och ha möte med trevliga oriflametjejer! Där fick vi tips och coaching för att klättra inom Oriflame och även hjälp att fixa till vår blogg :) så jag hoppas jag löser det nu ;) tack för en trevlig eftermiddag tjejer! 
Efter alla tågproblem jag lyckats få idag säger jag nästa hållplats sängen! Dröm sött :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0